Nu geen verzendkosten Veilig en vertrouwd betalen met iDeal Hovenier? bekijk de kortingen

Koop een product

Meld u aan voor ProPoints

Kies & Claim uw kado

Er zijn geen producten om te weergeven

REWARDS

 • 75Punten
  LandscaperPro Tabletten
  LandscaperPro Tabletten
  Probeer eens de LandscaperPro Tabletten voor uw borders en potplanten. Simpelweg druk de tablet in de grond en de tablet doet het verdere werk.

 • 50Punten
  LandscaperPro Allround
  LandscaperPro Allround
  Dé professionele meststof bij uitstek. Gebruik LandscaperPro Allround voor het ultieme resultaat voor uw grasvelden.

 • 350Punten
  Accupro 2000 spreader
  Accupro 2000 spreader
  Deze spreader zorgt voor een uitstekende gelijkmatige verdeling van uw meststoffen. Meest gebruikte spreader op de professionele markt.

 • 500Punten
  Apple iPad Air 2
  Apple iPad Air 2
  Deze Apple iPad Air 2 helpt u met uw dagelijkse werkzaamheden. Reeds voorzien van handige apps van LandscaperPro om uw tuinen nog beter te beheren!

 • 750Punten
  XCite Rocket400GPS Drone
  XCite Rocket400GPS Drone
  Altijd al het eindresultaat van uw tuin van bovenaf willen bekijken? Dit kan met de professionele Xcite Rocket400 Drone met GPS functie. Deze drone inclusief HD camera is voorzien van alle gemakken, inclusief automatische terugkeerfunctie en een functie om de drone stabiel te laten vliegen.

 • 250Punten
  Bouwradio op Accu en Batterij
  Bouwradio op Accu en Batterij
  Deze bouwradio is specifiek ontwikkelt om zware omstandigheden op de bouwplaats zoals water, stof en schokken te weerstaan! Deze radio kan muziek afspelen via FM/AM en AUX (voor afspelen via uw telefoon) en kan gebruikt worden via batterijen of de lange accu kabel.

 • 25Punten
  LandscaperPro Powerbank
  LandscaperPro Powerbank
  Nooit meer een lege telefoon met de LandscaperPro Powerbank. Deze 4000 mAh sterke powerbank zorgt ervoor dat u uw telefoon meerdere keren kunt opladen zonder de Powerbank tussendoor op te laden. Deze powerbank werkt op alle apparaten d.m.v. een USB-uitgang.

 • 50Punten
  Landscaper Pro Rapid
  Landscaper Pro Rapid
  Het nieuwste graszaad in de LandscaperPro assortiment voor een snelle ontkieming van uw graszaad.

 • 125Punten
  Activity Tracker premium Plus
  Activity Tracker premium Plus
  De nieuwste ontwikkeling van Bluetooth activity tracker met meer smart band opties, ontworpen om uw lifestyle te volgen. De activity tracker houdt het aantal calorieën bij, aantal stappen, slaap en UV straling. Gekoppeld aan uw smartphone houdt de tracker u op de hoogte van sociale media, e mail, telefoongesprekken, voicemails door middel van unieke meldingen op het scherm en de trilfunctie.

 • 100Punten
  Action camera incl. accessoires
  Action camera incl. accessoires
  Moderne HD sport camera met 720P resolutie. De camera heeft een 1.5 inch TFT LCD scherm om je opgenomen films direct te bekijken. Het geheugen kan uitgebreid worden met maximaal 32 GB via een micro SD kaart. Opname tijd tot 70 minuten. Inclusief 11 accessoires.

Registreer direct

Voornaam: *Achternaam: *
Email adres: *Wachtwoord: *
BedrijfsnaamAdres
PostcodeStad
Mobiel nr.Promotie code