Nu geen verzendkosten Veilig en vertrouwd betalen met iDeal Hovenier? bekijk de kortingen

Algemene voorwaarden

Door deelname aan het ProPoints programma, accepteert u de volgende voorwaarden:

 1. Het ProPoints programma is enkel geldig voor inwoners van Nederland en België, welke 18 jaar of ouder zijn en de producten van ICL hebben aangeschaft. Werknemers van ICL en/of aan haar gelieerde ondernemingen en/of werknemers van de door ICL bij de organisatie van deze Actie ingeschakelde derde bedrijven, alsmede hun familieleden zijn van deelname uitgesloten.
 2. Om mee te doen aan de Actie, dient u het juiste aantal gekwalificeerde producten aan te schaffen tussen 1 Januari 2017 en 31 December 2018. Enkel aankopen gemaakt via een officiële dealer van ICL worden toegelaten tot de Actie. Werknemers moeten eerst toestemming hebben van de werkgever om mee te doen aan het ProPoints Programma.
 3. De laatste dag voor deelname aan de Actie is 31 December 2018. ICL kan niet aansprakelijk worden gehouden voor deelname formulieren die, om welke reden dan ook, niet aangekomen zijn bij ICL. ProPoints vouchers worden binnen 30 dagen na ontvangst van een goedgekeurde deelname formulier uitgekeerd. Op 1 januari 2019 worden alle punten gereset en start iedereen weer vanaf 0 punten. Ook aangeschafte producten tot 31 december 2018 zijn vanaf dan niet meer geldig voor het ProPoints programma.
 4. ICL behoudt zich het recht voor om elke deelname formulier te onderzoeken om de aankoop te verifiëren.
 5. De volgende cadeau’s worden aangeboden en zijn niet inwisselbaar voor geld of anderszins:
  • iPad® Air 2
  • Action camera inclusief accessoires
  • Activity tracker premius plus
  • Powerbank LandscaperPro
  • Gratis producten van LandscaperPro
  • Drone (XCite Rocket400GPS Quadcopter)
  • Bouwradio (Sangean)
 6. ProPoints zijn persoonsgebonden niet overdraagbaar.
 1. ProPoints kunnen niet samen met een andere aanbieding gebruikt worden.
 2. Alle cadeau’s zijn afhankelijk van de beschikbaarheid tijdens de Actieperiode. ICL kan niet garanderen dat het gekozen cadeau beschikbaar is. Wanneer een bepaald cadeau niet meer beschikbaar is wordt een alternatief cadeau aangeboden.
 3. Door mee te doen aan deze Actie, stemt u ermee in dat ICL uw contactgegevens mag gebruiken voor promotionele doeleinden na het einde van deze Actie. U kunt zich te allen tijden afmelden van deze berichten door te klikken op de afmeld-link in het e-mailbericht. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
 4. In het geval van overmacht of fraude, misbruik of een fout (menselijk of computer) welke deze het ProPoints programma, op welke wijze dan ook, zou kunnen beinvloeden, behoudt ICL zich het recht voor om het ProPoints programma per direct te beëindigen, hierbij rekening houdend met het minimale effect op de deelnemers om teleurstelling te voorkomen.
 5. ICL Specialty Fertilizers (Everris International B.V.) is gevestigd aan de Koeweistraat 4, 4181 CD te Waardenburg. In geval van vragen kunt u altijd contact opnemen met ons via info.benelux@icl-sf.com
 6. Op deze Actie is Nederlands recht van toepassing.
 7. Apple en iPad zijn geregistreerde merken van Apple Inc. in de USA en andere landen. Apple Inc. is geen deelnemer of sponsor van het ProPoints programma. Dit geldt ook voor alle andere rewards.
 8. Door deelname aan deze Actie geeft u toestemming aan ICL om uw een aankoop te verifiëren bij dealers en/of derde partijen.