VOORDELEN HOVENIERSKORTINGEN

LandscaperPro en hoveniers, samen hebben wij hetzelfde doel: de hoogste kwaliteit gazons verzorgen in heel Nederland. Als onderdeel van de ICL Group beschikken wij over alle benodigde ervaring voor het perfecte gras.

Als marktleider in de wereld van greenkeepers en groundsmen heeft ICL met de LandscaperPro-range een productportfolio ontwikkeld speciaal voor hoveniers. Met de producten van LanscaperPro realiseer je een gezond gazon dat er niet alleen schitterend uitziet, maar ook bestand is tegen veranderende weersomstandigheden en tegen intensief gebruik. Dankzij de speciale coating rondom de meststofkorrels, worden de voedingsstoffen van LandscaperPro geleidelijk vrijgegeven aan de grasplant, zijn minder toedieningen nodig en zijn de producten op jaarbasis voordeliger dan andere, niet-gecoate meststoffen.

 

Profiteer van de exclusieve prijzen voor hoveniers door uw bedrijf te registreren.

Nu geen verzendkosten.

Vandaag besteld? Binnen twee werkdagen geleverd!

Spaar direct met ProPoints voor een iPad, drone of gratis LandscaperPro-producten.

Kwaliteitsproducten, gebruikt door o.a. FC Barcelona, Wimbledon, Manchester City, Leicester City, Real Madrid en vele anderen.

Minder toedieningen nodig dankzij speciale coatingtechnologie.

Registreer je snel voor de speciale hoveniersprijzen. Daarnaast profiteer je als hovenier ook van extra korting op je hele bestelling!

Maak een account aan en bekijk alle kortingen!

Probeer nu gratis de meststoffen van LandscaperPro!

Wil jij de kwaliteit van LandscaperPro ervaren?
Vraag hieronder jouw gratis sample-pakket van 3 x 75 gram aan.